Proizvodnja Ardires od Deko dom dizajn

Kompletan proces proizvodnje...

Od crteža do gotovog proizvoda!

Svi proizvodi koji nose naš znak, dizajnirani su i proizvedeni u našoj radionici.
Imamo veliki broj različitih mašina, kako konvencionalnih, starije generacije, tako i onih novije generacije kao što su CNC glodalice, laseri za sečenje i graviranje.
Obzirom da smo porodična firma, čitav proces proizvodnje obavlja mali broj ljudi, time obezbeđujemo da je kvalitet strogo kontrolisan.
Samu proizvodnju smo organizovali po segmentima, gde se, u zavisnosti od vrste proizvoda koji je po planu, priprema osnovni materijal, zatim seče na komade koji dalje odlaze na glodalicu ili laser, nakon toga ide brušenje, proces farbanja (koji je takođe podeljen u više etapa, u zavisnosti od vrste boja i željenog efekta), gravira, sklapa, zatim se vrši kontrola i pakovanje.

Ardires zidni satovi
Ardires 2018-2019
Koristimo najkvalitetnije materijale za proizvodnju naših predmeta,
pravimo ih da traju!

U proizvodnji kombinujemo različite materijale i tehnologije, od tradicionalnih, kao što je pripreme drveta, spajanje, lepljenje, preko livenja keramike, do obrade na savremenim numeričkim mašinama, sve u cilju postizanja kvaliteta, koji će, kako estetski tako i trajnošću, opravdati Vaše poverenje ukazano nama.
Svakom komadu koji izađe iz naše radionice, posvećeno je puno pažnje i ručnog rada, sve se priprema, brusi, boji i sklapa ručno!
Težimo konstantnom usavršavanju, sticanju novih znanja, koje dalje primenjujemo na poboljšanje kvaliteta proizvoda i proširenje asortimana, da bi smo za Vas uvek imali nešto novo i posebno!

ARDIRES-dizajnirano i proizvedeno u SRBIJI!

Ardires- CNC secenje
Ardires-zidni casovnici